Skicka ett e-vykort

Är det någon som skickar vanliga vykort och brev nu för tiden? Givetvis, men det är nog mycket ovanligare än för kanske tjugo år sedan då det var det enda alternativet. För att skicka ett vykort, när du till exempel är på semester, behöver du kanske mer tid än vad du tror. Först måste du hitta vykortet, sedan en butik där du kan köpa frimärken. Lägg på tiden det tar att hitta en brevlåda så förstår du snart att detta inte är ett alternativ för den moderna, tidspressade människan. E-vykort är svaret för oss som fortfarande vill skicka något på semestern. Eller varför inte skicka ett e-vykort som en gratulation?

E-vykort är ett snabbt sätt att skicka hälsningar till alla du känner

E-vykort till mamma

När du är försenad med en lyckönskning eller present så är ett e-vykort ett perfekt alternativ till ett vanligt vykort. Du känner nog till stressen och paniken som uppstår när du plötsligt inser att din mamma har fyllt år och du inte har kommit ihåg det i tid . Det är för sent att skicka blommor och definitivt allt för sent för att gå ut och hitta en present. Lämna presenten till senare och skicka istället ett snabbt kort som kommer hinna fram innan hennes födelsedag är slut.
Med ett e-vykort ser du till att din mamma får den där gratulationen i tid. Det finns många olika designer och stilar på de elektroniska vykorten så du kan helt säkert hitta någonting som passar henne. Ofta kan du designa dina egna vykort vilket ger det den där personliga prägeln. Givetvis bör du även gå och köpa någonting speciellt till din stackars mamma, men med ditt skickade vykort kan du åtminstone hålla uppe fasaden att du absolut inte glömde bort hennes födelsedag.

En elektronisk julhälsning

Kommer du också på varje jul att du borde ha skickat fler julkort? Du är inte ensam. Nu för tiden när världen är så pass liten, tack vare webben bland annat, är det många som har vänner i andra länder. Det kan vara svårt att komma ihåg att korten och hälsningarna måste skickas i god tid för att hinna fram. Om du i år väljer att skicka ett e-vykort istället så kan du vara säker på att det kommer fram i tid.
En annan fördel är att du enkelt kan välja hela din kontaktlista i telefonen eller datorn och skicka vykortet till alla, samtidigt. Det är både smart, smidigt och billigt. När du designar ditt eget e-vykort kan du ibland välja att lägga in en egen bild, till exempel ett fotografi. Varför inte välja ett på din familj, iklädda julkläder? Det är ett motiv som har varit populärt i alla tider och gör ditt elektroniska vykort mycket mer personligt – garanterat något som både släkt och vänner kommer att uppskatta.

Praktiskt, snabbt och lätt

E-vykort är praktiskt för dig som har många du vill skicka kort till genom att du kan skicka till flera mottagare samtidigt. Fördelen med elektroniska vykort är att du inte behöver lägga ner några pengar på frimärken eller spendera tid på att hitta ett postkontor. Det går snabbt och kan vara en mycket bra lösning om du till exempel har glömt att skicka gratulationer till någon. Det finns många olika motiv på vykort och ibland kan du även designa ditt eget för att göra det mer personligt. Varför inte överraska någon du tycker om?